Locatie

Het Mediapark is hét kloppende mediahart van Nederland. Hier krioelt het van de grote omroepen, productiebedrijven, radiostations en televisiestudio’s. Het is zo ongeveer de meest inspirerende omgeving voor een mediatraining.

Voor deze mediatraining werken we samen met YPCA, de radiofabriek. Hier hebben we de beschikking over een professionele radiostudio waar we aan de slag gaan met het oefenen van de gesprekstechnieken. Zo komen we nóg dichter bij de sfeer van een écht interview.

Voor het behandelen van de theorie bieden we diverse locatiemogelijkheden. Zo hebben we bij YPCA de beschikking over een mooie ontmoetingskamer, maar kunnen hiervoor ook neerstrijken bij het Instituut voor Beeld en Geluid. Voor koffie, thee, fris en eventueel een lunch wordt gezorgd. Informeer naar de mogelijkheden en u ontvangt van ons een offerte op maat.  

De training liever op uw eigen HQ? Geen probleem, dan komen wij gewoon langs en nemen de apparatuur mee. Mogelijkheden voor een locatie elders zijn ook bespreekbaar.