Over ons

Danielle Tamis

Ik ben een strategische en resultaatgerichte PR-consultant met 20 jaar ervaring. Samen met mijn team heb ik succesvolle PR-strategieën en -campagnes ontwikkeld voor tal van klanten. Variërend van consumentenelektronica en voedingsmerken tot liefdadigheids- en overheidsorganisaties. Daarnaast help ik organisaties graag door moeilijke situaties waarbij hun reputatie op het spel staat. Denk aan een imagocrisis, organisatorische herstructureringen of een herwinnen van vertrouwen van klanten naar aanleiding van een issue.

 

John van Schagen

Jarenlang was ik verantwoordelijk voor het enige business-programma van de Nederlandse radio: BNR Zakendoen Met iedere dag (top)ondernemers, CEO’s en directeuren van bekende én minder bekende bedrijven. Van de captains of industry tot aan veelbelovende start-ups.

Nog steeds werk ik als journalist. Onder meer als podcast-maker voor BNR Nieuwsradio en redacteur van de FD Gazellen. Daarnaast schrijf ik artikelen voor titels als Sprout, Management Team en De Ondernemer. Zo heb ik de afgelopen tien jaar enkele honderden mensen uit het bedrijfsleven geïnterviewd.

In 2010 verscheen mijn boek: Jonge Ondernemers, over 18 goed boerende jonkies met een eigen toko.